Skrotbil
 
 
 
 
 
 
 
 
 
skrotbil

Skal du skrotte din skrotbil og samtidig have en høj skrotpræmie,  Din skrotbil kan enten indleveres i tåstrup eller vi kan også afhente din skrotbil på stort set hele København og Sjælland fyn og odense. 

Skrotpræmie København Bilskrot København www.skrotdinbil.net


Uanset om du ønsker at sælge din bil eller købe en brugt bil, så skal du blot ringe til os på telefon 26 61 63 68. Så tager vi en snak om hvad du kunne tænke dig og hvordan vi kan lave en god handel.

Hos skrotdinbil.net kan du altid gøre en god handel. Vi har mange års erfaring med håndtering af brugte biler og sammen kan vi lave en fair handel for begge parter. Vi er passioneret omkring at sælge og købe brugte biler, så du kan ringe til os inden for alle døgnets timer.

Vores erfaring og filosof bygger på ærlig og ligeud kommunikation. Alle der sælger en brugt bil vil gerne have en højeste pris mulig og alle der køber en brugt bil vil gerne have den billigste pris mulig. Derfor er det naturligt at føle at man enten får for at sælge sin bil eller betaler for meget for at købe sin bil.

Hos skrotdinbil.net bestræber vi os altid på at lave en handel der føles fair for begge parter. Du kan forvente at vi køber og sælger biler til gennemsnitlige markedspriser. En gang i mellem kan vi have nogle rigtig gode tilbud på brugte biler, hvor vi på grund af pladsmangel sælger til langt under markedspris.

Hvis du ønsker at sælge din bil, så kan du også forvente at få en fair pris for bilen. I nogle tilfælde kan vi give et uforpligtende bud over telefonen. Vi forbeholder os naturligvis retten til at se på bilen, før vi kan give et endeligt bud.

Som udgangspunkt køber vi alle typer af biler. Uanset hvilken stand eller model der er tale om. Vi arbejder i forvejen med autohjælp, bilskrot og reservedele, så det er sjældent vi bliver overrasket over standen på de biler vi inspicerer.

Vi køber de fleste brugte biler i hovedstadsområdet, men vi får også besøg af folk fra andre regioner i landet. Hvis du ønsker at skrotbil.com

sælge din bil, så er du altid velkommen til at ringe og lave en uforpligtende mødeaftale.Højeste Skrotpræmie

www.skrotdinbil.net

info@skrotdinbil.net

52 666 309